Skip to content

رزین میکس بد

در حال نمایش 3 نتیجه

رزین میکس بد پرولایت

رزین میکس بد پرولایت نوعی رزین تبادل یونی است که در سیستم های تصفیه آب استفاده می شود. میکس بد از مخلوطی از رزین تبادل کاتیونی و رزین تبادل آنیونی به نسبت 40/60 تشکیل شده است. این ترکیب امکان حذف کاتیون‌ها و آنیون‌ها را بطور همزمان از آب فراهم می‌کند، در نتیجه آب بسیار تصفیه شده (آب خالص، آب فوق خالص) بدست می‌آید.




استعلام قیمت و خرید محصول رزین میکس بد پرولایت

تماس با مبنا شیمی:

021-22264634




رزین تبادل کاتیونی در رزین بستر میکس بد پرولایت، یون‌های دارای بار مثبت مانند کلسیم، منیزیم و سدیم را حذف می‌کند، در حالی که رزین تبادل آنیونی، یون‌های دارای بار منفی مانند کلرید، سولفات و نیترات را حذف می‌نماید. طی این فرآیند به طور موثر ناخالصی‌ها و آلاینده‌ها از آب حذف می‌شوند.

رزین میکس بد پرولایت معمولاً در کاربردهایی مانند دیونیزه کردن، تولید آب فوق خالص و تصفیه آب صنعتی استفاده می‌شود. این رزین اغلب همراه با سایر فرآیندهای تصفیه آب مانند اسمز معکوس، فیلتراسیون یا جذب کربن برای دستیابی به کیفیت آب مورد نظر نیز کاربرد دارد. به طور کلی، رزین میکس بد پرولایت یک ابزار موثر و کارآمد برای تصفیه فوق خالص آب است که به دستیابی به آب با کیفیت بسیار بالا برای کاربردهای مختلف کمک می‌کند.

رزین میکس بد پرولایت

قیمت رزین میکس بد پرولایت

رزین میکس بد پرولایت یکی از اجزای کلیدی سیستم‌های تصفیه آب به ویژه در فرایند دیونیزاسیون است. میکس بد یک نوع تخصصی رزین است که از مخلوطی از رزین‌های تبادل یونی کاتیونی و آنیونی تشکیل می‌شود. این ترکیب کاتیون و آنیون سطح بالاتری از خلوص را برای آب تصفیه شده تضمین می‌کند زیرا به طور موثر یون‌های مثبت و منفی را حذف می‌کند. 

هنگامی که صحبت از قیمت رزین پرولایت می‌شود، توجه به عوامل مختلفی که بر قیمت آن تأثیر می‌گذارد ضروری است. این عوامل شامل کیفیت، کمیت، برند و تقاضای بازار است. علاوه بر این، قیمت بر اساس جایگاه تامین کننده نیز متفاوت است. هلدینگ مبنا شیمی یکی از معدود واردکنندگان محصولات پرولایت در ایران است. برای استعلام قیمت رزین سختی گیر و رزین میکس بد و انواع رزین پرولایت با کارشناسان فروش این مجموعه تجاری در تماس باشید.

خرید رزین میکس بد پرولایت

رزین‌های میکس بد در صنایعی که کیفیت آب حیاتی است، مانند تحقیقات آزمایشگاهی، روش‌های پزشکی و دندان‌پزشکی، تولید بخار، تولید میکروالکترونیک و تولیدات دارویی کاربرد گسترده‌ای دارند. آنها همچنین برای مقاصد مسکونی، از جمله تصفیه آب مصرفی، تعمیر و نگهداری آکواریوم، و شستشوی اتومبیل استفاده می‌شوند خلوص آب در زندگی روزمره ما از اهمیت بالایی برخوردار است.

یکی از راه‌های موثر و اطمینان‌بخش برای دستیابی به آب با خلوص بالا و بسیار بالا استفاده از رزین‌های میکس بد است. این رزین‌ها به ابزاری ضروری در صنایع مختلف از جمله بهداشت و درمان، داروسازی، نیروگاه‌ها و غیره تبدیل شده‌اند. هلدینگ مبنا شیمی یکی از واردکنندگان و عرضه کنندگان محصولات پرولایت در سطح ایران است. برای خرید رزین پرولایت و انواع رزین کاتیونی با مشاوران فروش این واحد تجاری در ارتباط باشید.

فروش رزین میکس بد پرولایت

فروش رزین میکس بد پرولایت

رزین بستر مخلوط با حذف موثر یون‌های باردار مثبت و منفی بصورت هم‌افزایی، بالاترین سطح خلوص آب را تضمین می‌نماید. طیف وسیعی از آلاینده‌ها از جمله فلزات سنگین، ترکیبات آلی و باکتری‌ها را از بین می‌برد و اطمینان می‌دهد که آب استانداردهای صنعتی را برآورده کرده یا از آن فراتر می‌رود.

هلدینگ مبنا شیمی آماده فروش انواع رزین پرولایت میکس بد، رزین آنیونی و کاتیونی به صورت انبوه و عمده به آزمایشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، واحدهای تولید دارو، واحدهای تولید مواد غذایی و نوشیدنی، واحدهای تولید لوازم الکترونیکی و نیروگاه‌ها می‌باشد. همچنین در کنار فروش انبوه و عمده این واحد تجاری مبادرت به فروش رزین پرولایت بصورت خرده نیز می‌نماید.

انواع رزین میکس بد پرولایت

رزین میکس بد پرولایت دارای چند نوع متنوع می‌باشد از رزین میکس بدهای پر مصرف می‌توان به رزین میکس بد MB400 اشاره کرد:

  • رزین میکس بد MB400
  • رزین میکس بد UCW3600
  • رزین میکس بد UCW 3700

تولید آب دیونیزه با رزین میکس بد

اسامی مختلف رزین میکس بد 

رزین میکس بد بطور متداول دارای چندین نام رایج می‌باشد. این اسامی عبارتند از:

  • رزین تولید آب خالص
  • رزین تولید آب دیونیزه
  • رزین تولید TDS صفر
  • رزین تولید آب مقطر
  • رزین دیونایزر
  • رزین پرولایت
  • رزین میکس بد
  • میکس بد MB400
  • رزین MB400
  • رزین UCW3600<
  • رزین UCW3600>

کاربرد رزین میکس بد پرولایت

رزین میکس بد مانند رزین سختی گیر ناخالصی‌های آب را از طریق فرآیند تبادل یونی و بطور هم‌افزایی جذب و به دام می‌اندازد. ترکیب آنیون و کاتیون به طور موثر طیف وسیعی از یون‌ها را حذف کرده و آب با خلوص بالا تولید می‌شود. رزین میکس بد معمولاً در کاربردهای صنعتی و آزمایشگاهی و همچنین در سیستم‌های تصفیه آب برای تولید آب فوق خالص استفاده می‌شود.

 این رزین اغلب در صنایعی که نیاز به آب فوق خالص دارند؛ مانند صنایع دارویی، نیمه هادی و تولید برق کاربرد دارد. رزین‌های تبادل یونی با بستر مخلوط (IEX) توانایی حذف یون‌های تشکیل‌دهنده رسوب مانند Ca2 + و Mg2 + را از آب خوراک دارند. 

این ویژگی به طور گسترده برای بسیاری از فرآیندهای تصفیه آب، مانند تولید آب فوق‌العاده خالص، استفاده می‌شود. دمینرالیزاسیون و پرداخت میعانات (برای آب تغذیه دیگ بخار) نیز در این جایگاه قرار می‌گیرند. همچنین رزین میکس بد از نظر صرفه اقتصادی برای نمک زدایی آب شور غلیظ استفاده می‌شود. نوع دیگری از رزین با نام تجاری A500ps نباید با انواع رزین میکس بد اشتباه گرفته شود. این رزین، به عنوان رزین رنگبر شربت قند شناخته می‌شود.

عملکرد رزین میکس بد پرولایت

احیای رزین میکس بد پرولایت

بطور عملی امکان احیای رزین میکس بد وجود ندارد. اما برخی پروژه‌های تحقیقاتی طبق این لینک در طی سال‌های گذشته آغاز شده تا راهکاری برای احیای رزین میکس بد و کاهش هزینه‌های تولید آب خالص و فوق خالص مهیا شود.

سیستم‌های بستر مخلوط شامل رزین‌های تبادل یونی کاتیون و پایه آنیون  (IEX) می‌توانند برای حذف نمک‌ها برای تولید آب با کیفیت خالص، از آب تغذیه شور استفاده شوند.

احیای رزین میکس بد با محلول بی کربنات آمونیوم

در این مطالعه، بازسازی کامل رزین میکس بد در محل با شستشو توسط محلول بی کربنات آمونیوم غلیظ (AB) حاصل می‌شود که باعث بازسازی کامل رزین‌های میکس بد، بدون نیاز به جداسازی آنها می‌شود. مشخص شد که این فرآیند نسبت به بازسازی  با استفاده از فرآیند تجزیه حرارتی رزین، که قبلاً مطالعه شده بود، مؤثرتر است.

رزین را می‌توان با استفاده از بی کربنات آمونیوم AB غلیظ بازسازی کرد. سپس طی یک فرآیند محلول AB  را تجزیه می‌کنند تا هم محصول آب آشامیدنی و هم گاز NH3 و CO2 تولید شود، که در گام بعدی می‌توان آنها را جمع‌آوری کرده و برای تشکیل مجدد محلول AB استفاده کرد.

به این ترتیب رزین میکس بد را می‌توان در یک فرایند مداوم، بدون نیاز به مصرف اسید و باز بیشتر، بازسازی کرده و ضایعات شیمیایی، اثرات زیست محیطی و هزینه‌ها را به حداقل رساند.