Skip to content

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست و زیبایی

کربن اکتیو یک ماده بسیار مفید و کارآمد است. این ماده در زمینه زیبایی و سلامت پوست صورت نیز کاربردهای متعددی دارد. زغال فعال از جنس کربن است و از مواد آلی مانند چوب، هسته میوه، زغال سنگ و… به دست می‌آید. پس از آماده‌سازی زغال اکتیو از طریق فرایندهایی مانند احتراق و کربونیزاسیون، فعال شده و در زمینه‌های مختلف استفاده می‌شود. 

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست به سبب خاصیت جذب این ماده است. در واقع یک جاذب قدرتمند در زمینه زیبایی و بهداشت بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. خصوصیات و ویژگی‌های منحصر به فرد کربن اکتیو موجب می‌شود در صنایع آرایشی و زیبایی، سلامت پوست و مو، سفید کردن دندان‌ها و حتی درمان برخی از مشکلات پوستی مورد استفاده قرار گیرد.

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست و بهداشت پوست

کاربرد کربن فعال در ارتباط با پوست مربوط به چند مورد می‌شود. اما کاربرد اصلی در زمینه زیبایی و سلامت پوست مرتبط با پاکسازی پوست است. به عنوان یک جاذب قدرتمند کاربرد زغال اکتیو در جذب آلاینده‌ها، مواد میکروبی و سموم از پوست است. با استفاده از ماسک یا صابون حاوی زغال فعال، پوست از وجود آلودگی‌ها و چربی‌های اضافی پاکسازی می‌شود. این فرآیند تاثیر قابل توجهی بر روی بافت و ظاهر پوست دارد.

از کاربرد کربن اکتیو در سلامت پوست همچنین استفاده در ترکیبات برخی از محصولات ضد آکنه و ترمیم کننده پوست استفاده می‌شود. ویژگی‌های این ماده زیان‌های ناشی از چربی‌ها و آکنه را کاهش داده و موجب بهبود وضعیت پوست چرب و مستعد آکنه و جوش می‌شود. این ترکیبات معمولاً در ماسک‌ها، ژل‌ها و لوسیون‌های پاکسازی پوست استفاده می‌شود.

علاوه بر کاربرد زغال فعال در سلامت پوست، این ماده در محصولات مراقبت از مو نیز کاربرد دارد. موها بطور طبیعی چرب شده و گاهی اوقات به سبب همین چربی دچار ریزش می‌شوند. با استفاده از شامپو و یا ماسک موی حاوی زغال اکتیو، زمینه رفع این عارضه فراهم می‌شود. 

برای مشاهده قیمت و خرید کربن فعال می‌توانید به صفحه محصول در همین لینک در سایت مراجعه نمایید.

هلدینگ مبنا شیمی
کاربرد کربن فعال در درمان جوش و آکنه

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست و زیبایی پوست

کاربرد کربن فعال در درمان پوست خلاصه نمی‌شود. بلکه علاوه بر خاصیت درمانی، در زمینه آرایشی، زیبایی و بهداشتی نیز کاربرد دارد. کاربردهای این ماده ارزشمند در ارتباط با زیبایی پوست به ترتیب ذیل است:

1- جذب و حذف آلودگی‌های روی پوست

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست، به سبب دارا بودن خاصیت جذب قوی آلودگی‌ها و ذرات معلق گرد و غبار نشسته بر روی پوست صورت است و موجب تمیزی و شفافیت پوست می‌شود.

2- کنترل چربی پوست

زغال اکتیو چربی‌های اضافی را از روی پوست جذب و حذف می‌کند. این عمل موجب می‌شود پوست شما از سطح براقی افراطی گذر کند و آبرسانی از طریق منافذ پوستی به سهولت انجام شود.

3- کنترل جوش و آکنه

کربن اکتیو به سبب ویژگی‌های خاص خود چربی‌های مازاد و آلودگی‌ها را از پوست می‌گیرد. لذا از ایجاد جوش و آکنه بر روی پوست صورت و بدن جلوگیری به عمل می‌آید. این کاربرد زغال فعال بسیار قابل توجه است.

4- حذف علائم پیری

مهم‌ترین کاربرد کربن فعال در سلامت پوست، حذف علائم پیری است. این ماده نشانه‌هایی مانند خطوط ریز و چین و چروک‌ها را کاهش می‌دهد. با جذب آلودگی‌ها و سموم از پوست به جوان‌سازی پوست صورت و پوست اطراف چشم کمک می‌کند.

5 رفع تیرگی و لک‌های پوست

زغال فعال با جذب رنگدانه‌های زائد از پوست موجب رفع تیرگی و کدورت پوست می‌شود. از کربن اکتیو در جهت شفاف‌سازی و روشن‌سازی پوست استفاده می‌شود. در نهایت زغال اکتیو یک راه حل هوشمندانه برای سلامت و زیبایی پوست صورت است. 

6 آبرسانی و نرمی پوست

ماسک‌های تولید شده توسط این ماده به آبرسانی پوست کمک کرده و منجر به نرمی و لطافت پوست می‌شوند. همچنین با جذب و نگهداری رطوبت، موجب تغذیه‌رسانی پوست می‌شوند.

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست و درمان جوش و آکنه

از شاخه‌های کاربرد کربن فعال در سلامت پوست، درمان جوش و آکنه است. معمولاً آکنه و انواع جوش‌ها از جمله سرسیاه در اثر تولید چربی توسط غدد چربی زیر پوست و آلودگی‌های روی پوست ایجاد می‌شوند. زغال فعال یک جاذب است که برای رفع سموم، آلودگی‌ها و چربی پوست استفاده می‌شود. این ماده به عنوان یک درمان موضعی در شیوه‌های مختلف مانند ماسک، صابون و لوسیون در دسترس است. درمان با زغال اکتیو به صورت زیر انجام می‌شود:

1- تونیک پاکسازی پوست

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست با تولید محصولات مرتبط با آن در دسترس است. محصولات حاوی کربن فعال به عنوان یک ماده شستشوی عمقی عمل می‌کنند. این محصولات چربی‌ها، آلودگی‌ها و سایر مواد ناخواسته را از پوست پاک می‌کنند. این محصولات بهترین روش برای افرادی است که نیازمند درمان روزانه پوست هستند.

2- ماسک تمیز کننده

ماسک‌های حاوی زغال اکتیو معمولاً شامل ترکیبی از کربن فعال، گلیسیرین و افزودنی‌های آرایشی دیگر است. این ماسک‌ها به مدت 15 الی 20 دقیقه بر روی پوست صورت قرار داده می‌شوند. این عمل پوست را از وجود چربی‌ها و آلودگی‌ها پاک می‌کند. سپس ماسک به آرامی با آب شستشو داده می‌شود.

3- صابون‌ ضد جوش و آکنه

یک کاربرد کربن فعال در سلامت پوست که بااهمیت‌ترین کاربرد آن نیز محسوب می‌شود درمان آکنه و جوش است. از صابون‌های حاوی این ماده می‌بایست به صورت روزانه استفاده کرد. روش استفاده صحیح از این صابون‌ها به کاهش انواع جوش و آکنه بر روی پوست کمک می‌کند.

4- لوسیون تقویت کننده

لوسیون‌های حاوی کربن اکتیو از ترشح چربی پوست جلوگیری می‌کنند. همچنین موجب بهبود سیستم تنظیم و تقویت پوست می‌شوند. از این لوسیون‌ها معمولاً به عنوان یک محصول جانبی در درمان جوش‌های صورت استفاده می‌شود.

نکته: مهم است به عوارض یا حساسیت‌های ممکن برای هر فرد توجه کرده و پیش از استفاده از محصولات حاوی زغال اکتیو با پزشک متخصص پوست و زیبایی مشورت کرد.

برای بررسی قیمت و خرید کربن فعال گرانولی می‌توانید به صفحه محصول در سایت مراجعه نمایید.

هلدینگ مبنا شیمی

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست و مو 

علاوه بر کاربرد کربن فعال در سلامت پوست، این ماده در درمان و سلامت موها نیز کاربرد دارد. در زمینه سلامتی موها این ماده نقش مهمی ایفا می‌کند. شامپوها و ماسک‌ موهای تولید شده با استفاده از زغال فعال، موجب جذب چربی مو و پوست سر می‌شوند. با جذب چربی باعث تمیزی و سبکی موها می‌شوند. 

همچنین محصولات حاوی زغال اکتیو از بروز مشکلاتی نظیر چربی زیاد، صاف شدن سریع، بی‌حالت شدن و براقیت غیر مطلوب پیشگیری می‌کنند. این ماده به تدریج موجب تنظیم غدد ترشح چربی شده و از ریزش موها به دلیل چربی زیاد پوست سر جلوگیری می‌کند.

کاربرد کربن فعال در سلامت مو

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست و مو و دندان

به غیر از کاربرد کربن فعال در سلامت پوست و مو، این ماده در زمینه سلامت دندان نیز کاربرد دارد. این ماده به دلیل ویژگی جذب که از خصوصیات منحصر به فرد این ماده است در تولید محصولاتی مانند خمیر دندان و جرم‌گیر دخیل است. همچنین از این ماده در تولید سفید کننده دندان نیز استفاده می‌شود.

کربن اکتیو برای سفیدی دندان اغلب به صورت پودری تهیه می‌شود. این شیوه در عمل بلیچینگ یا سفید کردن دندان بسیار متداول است. این پودرها حاوی ذرات بسیار ریزی از کربن فعال هستند که موجب جذب لکه‌ها، رنگ‌های تیره و جرم حاصل از قهوه و چای می‌شوند. معمولاً از این پودرها به مدت 1 الی 2 دقیقه در داخل دهان با حرکات مدور استفاده می‌شود.

سپس دهان با آب به خوبی شستشو داده شود تا تمامی ذرات متعلق به پودر از دهان شسته شوند. پروسه بلیچینگ را با شستشوی دندان‌ها توسط خمیر دندان معمولی و مسواک به اتمام برسانید. زغال فعال در ارتباط با سفید کردن دندان نتایج قابل توجهی به ارمغان می‌آورد.

اما نکته‌ایی که می‌بایست به آن توجه کرد این است که با وجود کاربرد کربن فعال در سلامت پوست، مو و دندان، استفاده مداوم و مکرر از آن ممکن است به لایه‌های محافظ دندان آسیب برساند. در نتیجه بایستی از زغال اکتیو به میزان متعادل و با توصیه پزشک و دندانپزشک استفاده کرد. مشاوره با متخصص به شما اطمینان می‌دهد که روشی مناسب برای سلامت دهان و دندان خود انتخاب کرده و آسیبی به شما وارد نمی‌شود.

کاربرد کربن فعال در سلامت دندان

سوالات متداول

روش استفاده از ماسک کربن فعال روی پوست صورت چگونه است؟

پیش از استفاده از ماسک، پوست خود را شسته و تمیز کنید.
سپس ماسک را بطور یکنواخت روی صورت از جمله پیشانی، گونه‌ها، بینی و چانه بمالید.
اجازه دهید ماسک به مدت 15 دقیقه روی پوست شما خشک شود، سپس با آب گرم بشویید.
در نهایت صورت خود را به آرامی خشک کنید و از یک مرطوب کننده صورت استفاده کنید.

آیا کربن فعال به درمان اگزما کمک کند؟

این ماده برای درمان اگزما و پسوریازیس استفاده می‌شود. به دلیل اینکه زغال فعال برای پوست ملایم است و به طور طبیعی ضد باکتری است. همچنین برای کمک به درمان اگزما و پسوریازیس شناخته شده است.

آیا می توانم هر روز از کربن فعال روی صورتم استفاده کنم؟

کاربرد کربن فعال در سلامت پوست محرز است. به همین دلیل استفاده منظم از آن بی‌خطر است. اما اگر پوست خشک یا حساس دارید، از یک اسکراب به عنوان پاکسازی عمیق هفتگی استفاده کنید. افرادی که پوست چرب دارند از شستشوی صورت بصورت روزانه با کربن فعال فایده بیشتری می‌برند.

لطفا نظر خودتان را ثبت کنید
×

به مبنا شیمی خوش آمدید

از طریق لینک زیر پاسخگوی شما هستیم

× واتساپ